Hvordan kan jeg opsige mit abonnement via Bumble Web?

Hvis du har tilmeldt dig Bumble Boost eller Bumble Premium via kreditkort eller PayPal via Bumble Web, skal du følge disse skridt for at opsige:

• Klik på dit profilbillede øverst til venstre på skærmen
  • Naviger til "Administrer din Boost" i nederste venstre hjørne af skærmen
  • Her vil du være i stand til at opsige dit Bumble-abonnement
  • Du kan stadig bruge dit abonnement indtil dets nuværende udløbsdato.

Bemærk, at hvis du beslutter at bruge appen, men abonnerer på Bumble Boost eller Bumble Premium via Bumble Web, skal du stadig afmelde Bumble Web.