Er appen kun for heteroseksuelle?

Bumble er for alle! Denne app blev oprindeligt designet til at bryde op med traditionelle kønsroller inden for hetero-dating, men vi har siden udvidet til dating inden for samme køn også. På Bumble tager kvinderne det første skridt. Ved matches inden for samme køn, kan begge personer tage det første skridt. Den anden person har 24 timer til at svare, ellers udløber forbindelsen. Ved at opfordre vores brugere til at være modige og tage det første skridt, er der blevet sendt 2.9 milliarder beskeder!