Kan jeg skjule min lokalitet på Bumble?

Bumble bruger din lokation til at forbinde dig med potentielle matches, så det er ikke muligt at skjule sin lokation, mens man aktivt bruger appen. Det er dog muligt at vælge mellem et par muligheder for deling:

1. Hvis du vælger "imens appen er i brug", så opdaterer vi kun din lokation, når appen er aktivt i brug.
  2. Hvis du vælger "Altid", så opdaterer vi også din lokation, når appen kører i baggrunden. Det betyder, at hvis du går ud af appen, så vil din lokation stadig blive opdateret, selv hvis du ikke bruger Bumble.

Husk, at hvis du ønsker at tage en pause fra appen, men ikke ønsker at slette din profil, så kan du aktivere Snooze-tilstand, som vil skjule din lokation, mens du tager en pause!