Hvordan kan jeg ændre mit profilbillede?

Følg disse trin for at ændre dit profilbillede i Bumble-appen:

1. Gå til din profil

2. Tryk på 'Rediger profil'

3. Træk det ønskede billede til første position på din profil. Herefter vil alle se det, som det første.

Hvis du bruger Bumble Web, så vil det første billede på din profil være dit primære billede. For at ændre rækkefølgen på dine billeder, skal du først slette alle dine billeder ved at trykke på "x" i hjørnet af dine billeder og uploade dem igen i den ønskede rækkefølge.