Hvordan kan jeg anmelde en bruger?

Vi stræber efter, at kuben skal være et trygt og sjovt sted at skabe autentiske og rare forbindelser. Hvis du støder på en bruger, som du føler overskrider vores retningslinjer, så kontakt os endelig.

Der er to forskellige måder at anmelde brugere på Bumble på; via profilen eller jeres samtale.

Følg disse trin for at anmelde nogen fra deres profil:

1. Scroll ned til bunden af profilen og tryk på "Bloker og anmeld".
  2. Vælg årsag for anmeldelsen og tilknyt evt. kommentarer, som kan hjælpe vores team. Du kan dele så meget, du nu føler dig komfortabel ved, men nu mere info vi får, des nemmere er det for os at støtte dig og tage handling.
  3. Tryk "Indsend anmeldelse".

Følg disse trin for at anmelde en profil fra jeres samtalevindue:

1. Fra jeres samtale, tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne.
  2. Herfra, tryk “Bloker & anmeld”.
  3. Sørg for at oplyse årsag for anmeldelsen. Du kan dele så meget, du nu føler dig komfortabel ved, men nu mere info vi får, des nemmere er det for os at støtte dig og tage handling.

Når du har indsendt anmeldelsen, vil vores team behandle den hurtigst muligt. I overensstemmelse med vores retningslinjer for privatliv, kan vi ikke videregive oplysninger om resultatet af anmeldelsen, men vi kan forsikre dig for, at vi tager alle henvendelser alvorligt og gennemgår hvert eneste henvendelse individuelt.

Tjek vores retningslinjer, servicebetingelser og sikkerhedstips for mere information. Sikkerheden og trygheden i vores fællesskab er vores øverste prioritet, og vi ønsker, at alle vores brugere føler sig komfortable. Du er altid velkommen til at kontakte vores, hvis du har spørgsmål – vi er her for dig!