Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Kan jeg skjule min placering på Bumble?

Bumble bruger din placering til at forbinde dig med potentielle matches, så det er ikke muligt at skjule sin placering, mens man aktivt bruger appen. Det er dog muligt at vælge mellem et par muligheder for deling:

  1. Hvis du vælger "imens appen er i brug", så opdaterer vi kun din placering, når appen er aktivt i brug. 
  2. Hvis du vælger "Altid", så opdaterer vi også din placering, når appen kører i baggrunden. Det betyder, at hvis du går ud af appen, så vil din placering stadig blive opdateret, selv hvis ud ikke bruger Bumble. 

Husk, at hvis du ønsker at tage en pause fra appen, men ikke ønsker at slette din profil, så kan du aktivere Snooze-tilstand, som vil skjule din placering, mens du tager en pause!