Hvorfor er jeg løbet tør for brugere at swipe på?

Hvis du løber tør for brugere at stemme på, har du muligvis aktiveret for mange filtre i dine indstillinger. For mange filtre vil begrænse antallet af brugere i dine søgeresulater.

Hvis du løber for hurtigt tør for brugere at stemme på, så prøv at udvide dine søgekriterier (alder og afstand), og prøv eventuelt at fjerne et par filtre for at udvide dine søgeresultater.