Hvorfor er mit match/besked forsvundet?

Hvis du har problemer med at finde en samtale, så kan det skyldes, at dit match har slettet sin profil eller er blevet blokeret af Bumble.

Nogle slettede konti vil stadig forblive i din samtaleliste som "Slettet medlem" i en kort periode. Varigheden varierer baseret på en række faktorer.

Hvis nogen har valgt at unmatche dig vil den forbindelse ikke forsvinde helt, men vises i bunden af din samtaleliste. Dette betyder, at du stadig kan anmelde en person til Bumble, hvis noget er sket, som kræver vores støtte. Det eneste du skal gøre, er at trykke på "Hjælp"-knappen efter, du har trykket på det pågældende match i din liste med samtaler. Vores team har moderatorer, som undersøger alle anmeldelser individuelt, og din sikkerhed er højeste prioritet for os. Du kan læse mere dette her.