Hvorfor kan jeg ikke starte en samtale med en person, jeg swipede til højre på?

Efter, at to brugere begge har swiped til højre på hinanden, opstår et match. Du vil se en notifikation på din skærm, når et match er opstået, og du vil kunne vælge at chatte eller at swipe videre.

Hvad der sker efter, et match er opstået afhænger af personernes køn.

På Bumble tager kvinderne det første skridt. Hvis kvinden ikke starter en samtale inden for 24 timer, så udløber forbindelsen.

Mænd kan ikke starte en samtale med en kvinde. De kan dog vise, at de er særligt interesserede ved bruge den daglige forlængelses-funktion.

Bumble er designet til at bryde op med de forældede hetero dating-normer, så reglerne ovenfor gælder ikke for matches inden for samme køn og forbindelser i Bumble BFF. I disse tilfælde har begge personer 24 timer til at tage første skridt før, at forbindelsen.