Jeg har fået nyt telefonnummer og kan ikke længere logge ind?

Hvis du har skiftet telefonnummer, så er det vigtigt at opdatere det i appen så hurtigt, som muligt for at sikre dig, at dine data forbliver private. Teleselskaber genbruger tit telefonnumre, så hvis dit telefonnummer bliver givet til en ny person, så kan vedkommende måske få adgang til dine data.

Hvis du har tilføjet en sekundær login metode til din konto (fx Facebook eller Apple ID), så vil du kunne logge ind selv, hvis du har ændret telefonnummer. Vælg blot den sekundære loginmetode, når du vil logge ind på din konto. Når du er logget ind, så følg disse trin for at opdatere dit telefonnummer:

1. Gå til indstillinger (det grå tandhjuls-ikon i øverste højre hjørne)

2. Scroll ned til "Sikkerhed & Privatliv"

3. Tryk på “Loginmetoder”

4. Vælg muligheden for at redigere dit telefonnummer, og opdater til dit nye.

Hvis du ikke har tilføjet en sekundær loginmetode, bare rolig! Vores kundeservice kan hjælpe dig. Kontakt @BumbleSupport på Twitter eller Facebook, så kan vores team fikse det for dig.