Jeg har fået nyt telefonnummer og kan ikke længere logge ind?

Hvis du har skiftet telefonnummer, så er det vigtigt at opdatere det i appen så hurtigt, som muligt for at sikre dig, at dine data forbliver private. Teleselskaber genbruger tit telefonnumre, så hvis dit telefonnummer bliver givet til en ny person, så kan vedkommende måske få adgang til dine data.

Hvis du har tilføjet en sekundær login metode til din konto (fx Facebook eller Apple ID), så vil du kunne logge ind selv, hvis du har ændret telefonnummer. Vælg blot den sekundære loginmetode, når du vil logge ind på din konto. Når du er logget ind, så følg disse trin for at opdatere dit telefonnummer:

1. Gå til indstillinger (det grå tandhjuls-ikon i øverste højre hjørne)

2. Scroll ned til "Sikkerhed & Privatliv"

3. Tryk på “Loginmetoder”

4. Vælg muligheden for at redigere dit telefonnummer, og opdater til dit nye.

Hvis du ikke har tilføjet en sekundær loginmetode, bare rolig! Vores kundeservice kan hjælpe dig, hvis du kontakter os via @BumbleSupport på Twitter eller Facebook. Når vores team har hjulpet dig ind igen, kan du gå ind og opdatere dit telefonnummer med de trin, der er vist ovenfor. Den eneste forskel er, at du skal tilføje en sekundær loginmetode (enten Facebook eller Apple ID), før du kan ændre dit telefonnummer. Dette kan blive tilføjet midlertidigt for at lave ændringen, eller også har du muligheden for at beholde begge loginmetoder tilgængelige til at logge ind næste gang.