Rapportering af ulovligt indhold

Hvis du bor i EU og mener, at noget indhold på Bumble er ulovligt i EU, er rapportering direkte via appen den mest effektive måde, hvorpå vi hurtigt kan gennemgå materialet.

For at gøre dette skal du klikke på knappen "Bloker og rapporter", naviger til afsnittet "EU-ulovligt indhold", og følg rapporteringsprocessen. Her skal du vælge årsagen til klagen og give os yderligere relevante oplysninger. Når din rapport er indsendt, vil vores team gennemgå den og give dig en opdatering, medmindre du har valgt at rapportere anonymt.

Husk, at du skal indsende rapporter i god tro, og undgå at misbruge rapporteringsfunktionen ved at indsende rapporter, der er åbenlyst ubegrundede. Vi kan skride til handling for at begrænse eller forhindre behandlingen af ​​rapporter fra brugere, der misbruger vores rapporteringskanaler. Hvis du f.eks. ofte indsender rapporter eller appeller, der er åbenlyst ubegrundede, kan vi suspendere eller lukke din konto.

Tak, fordi du hjælper med at holde vores fællesskab sikkert online—sikkerhed er vores højeste prioritet.