Kan jeg tilføje en anden loginmetode til min konto?

Vi har nu gjort det nemmere for dig at logge ind på din Bumble-konto ved at give dig muligheden for at tilføje flere loginmetoder. Yderover, at du derfor ikke længere behøver at huske, hvilken metode du oprettede din konto med, så tilføjer dette også et ekstra sikkerhedslag, hvis en af dine loginmetoder skulle blive kompromitteret. Følg blot disse trin for at tilføje en ny loginmetode:

• Gå til dine indstillinger (via tandhjuls-ikonet), og scroll ned til "Sikkerhed & privatliv"
  • For at tilføje din Facebook, telefonnummer eller Apple ID, tryk på "Loginmetoder"
  • For at aktivere Face ID som login, aktiver “Face ID” og verificer med dit ansigt, når du bliver bedt om det på skærmen. Dit valg vil derefter blive bekræftet.

Lige så snart, du har tilføjet en ekstra loginmetode, så har du også muligheden for at slette din(e) første loginmetode(r), da det er kun er påkrævet at have én. Vær venligst opmærksom på, at du stadig skal have Facebook, Apple ID, or telefonnummer tilknyttet din konto udover Face- eller Touch ID.

For eksisterende Bumble-medlemmer, så vil vi påminde dig om muligheden for at tilføje ekstra loginmetoder, når du logger ud for første gang, for at gøre det nemmere at logge ind igen. For nye medlemmer, så kan du tilføje en ekstra loginmetode, når du opretter din profil, så du aldrig skal bekymre dig om at miste adgang til din konto.