Hvad er Rejse-tilstand?

Skal du på konference om få dage, og ønsker at du kunne begynde at networke allerede nu? Skal du flytte til en ny by, og ønsker, at du kunne finde nye venner allerede nu? Har du planlagt en drømmerejse, og ønsker, at du allerede nu havde en, du kan danse hele natten med? Uanset, om du bare skal ned af vejen eller til den anden side af planeten, så kan Rejse-tilstand hjælpe dig med at skabe vigtige forbindelser, når det passer dig bedst.

Når du tilmelder dig Bumble Premium, så kan du aktivere Rejse-tilstand og vælge den by, du ønsker at fremtræde i. Din lokation vil blive angivet til centrum af den by, du har valgt (indtil videre, kan man ikke vælge en mere præcis lokation), og en indikator vil fortælle andre, at du bruger Rejse-tilstand.

Følg disse trin for at aktivere Rejse-tilstand:

1. Tilmeld dig Bumble Premium ved at trykke på muligheden i hovedmenuen under dit profilbillede
  2. Når du er tilmeldt, åbn dine indstillinger ved at trykke på det grå tandhjul i øverste venstre hjørne af appen
  3. Scroll ned til Lokalitets-sektionen nederst, og tryk på "Rejse til…”
  4. Søg efter by, og vælg den ønskede

Sådan slår du Rejse-tilstand fra:

1. Åbn indstillinger for Bumble appen ved at trykke på tandhjulsikonet

2. Vælg den blå rejseknap

3. Øverst bør der stå "Nuværende lokation"

Vær venligst opmærksom på, at Rejse-tilstand ikke er tilgængeligt på Bumble Web.