Hvad er Bumble Coins?

[OBS: Vi beta-tester i øjeblikket helt at fjerne Coins i nogle regioner. Sørg for at læse hele denne artikel i dens helhed for at se, om du befinder dig i et af testlandene.*]

Bumble Coins er en valuta i appen, som lader vores brugere tilkøb ekstrafunktioner, såsom SuperSwipe eller Spotlight.

Spotlight putter din profil øverst i stakken, så den øjeblikkeligt bliver set af flere, imens SuperSwipe lader dig fortælle et potentielt match, at du er særligt interesseret. Vores Rejse-funktion er designet til at lade vores brugere udforske nye lokationer verden over, uden at de rent faktisk er der i virkeligheden.

* Hvis du bruger en iOS_enhed, så vil du ikke længere har muligheden for at bruge Bumble Coins, og kan købe Spotlight og SuperSwipe adskilt i stedet. Eller du kan tilmelde dig vores redesignede Bumble Boost eller Bumble Premium-abonnementer, som inkluderer disse funktioner. Hvis du bruger en Android og befinder dig i Australien, New Zealand eller Storbritannien, så vil dette også være gældende. Alle andre brugere har stadig adgang til Bumble Coins. Rejsetilstand varierer afhængigt af lokation.