Hvad er Bumble Coins?

[OBS: Vi beta-tester i øjeblikket helt at fjerne Coins i nogle regioner. Sørg for at læse hele denne artikel i dens helhed for at se, om du befinder dig i et af testlandene.*]

Bumble Coins er en valuta i appen, som lader vores brugere tilkøb ekstrafunktioner, såsom SuperSwipe eller Spotlight.

Spotlight putter din profil øverst i stakken, så den øjeblikkeligt bliver set af flere, imens SuperSwipe lader dig fortælle et potentielt match, at du er særligt interesseret. Vores Rejse-funktion er designet til at lade vores brugere udforske nye lokationer verden over, uden at de rent faktisk er der i virkeligheden.

* Hvis du befinder dig i Australien, New Zealand, Tyskland, Frankrig, Irland, Storbritannien, Canada eller USA, og bruger iOS, så vil du ikke længere have mulighed for at bruge Bumble Coins, og du kan uafhængigt købe Spotlight eller SuperSwipe i stedet. Du kan også tilmelde dig vores forbedrede Bumble Boost- eller Bumble Premium-abonnementer, som inkluderer disse funktioner. Rejse-tilstand er kun tilgængeligt som en del af Bumble Premium i disse regioner. Læs mere om ændringerne her.