Miten voin muuttaa sijaintini Bumblen verkkosivuilla?

Yleensä verkkoselaimesi määrittää sijaintisi automaattisesti. Jos sijaintisi ei pidä paikkaansa, varmista, että selaimesi sijaintitiedot ovat käynnistettynä.

Päivittääksesi sijaintisi manuaalisesti, tee näin:

1. Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi
  2. Valitse "Asetukset"
  3. Selaa "Sijainti"-osioon
  4. Sijaintisi vieressä on päivityskuvake
  5. Kun napsautat kuvaketta sijaintisi päivittyy viimeisimpään paikkaan, jonka selaimesi on tunnistanut

Huom. jos käytät Bumble-sovellusta samanaikaisesti, sijaintisi määrittyy puhelimesi sijainnin pohjalta ja se päivitetään aina kun käynnistät sovelluksen.