Miten peruutan tilaukseni Bumblen verkkosivuilla?

Jos olet tilannut Bumble Boostin tai Bumble Premiumin kortti- tai PayPal-maksulla Bumblen verkkosivuilla, tilauksen peruuttaminen onnistuu seuraavasti:

• Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi
  • Siirry kohtaan ”Hallitse Boostia” (näytön vasemmassa alakulmassa)
  • Voit peruuttaa Bumble-tilauksesi tätä kautta
  • Kun tilaus on peruutettu, Bumble Boost pysyy käytössäsi maksamasi ajan.

Huom. Jos käytät sovellusta, mutta tilaus on tehty Bumblen verkkosivuilla, sinun on peruutettava Bumble Boost tai Bumble Premium myös Bumblen verkkosivuilla.