Kun kirjaudun sisään, profiilini näyttää tyhjältä. Mitä on tapahtunut?

Jos huomaat kauhuksesi, että kaikki yhteytesi ovat kadonneet, ei syytä paniikkiin, tämä ongelma voi olla ratkaistavissa hyvin helposti!

Melkein kaikissa tapauksissa syynä on kirjautuminen väärällä tunnuksella. Voit tarkistaa asian seuraavasti:

Puhelinsovellus:

1. Napsauta päänäytön vasemmassa alakulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  2. Napsauta seuraavan näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa hammasrataskuvaketta.
  3. Selaa alaspäin ja napsauta “Kirjaudu ulos.”
  4. Kirjaudu sisään toisella tavalla (esim. jos kirjauduit aikaisemmin puhelinnumerollasi, kokeile kirjautua tällä kertaa Facebook-tunnuksellasi).

Verkkosivusto:

1. Klikkaa näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi
  2. Valitse “Kirjaudu ulos.”
  3. Kirjaudu sisään toisella tavalla (esim. jos kirjauduit aikaisemmin puhelinnumerollasi, kokeile kirjautua tällä kertaa Facebook-tunnuksellasi).

Jos olet viime aikoina päivittänyt kirjautumistietosi Facebookissa (Facebookissa käyttämäsi sähköpostin), tämä voi johtaa siihen, että kirjautumisen sijaan luotkin uuden profiilin. Tässä tapauksessa voimme auttaa sinua selvittämään tilanteen! Ota meihin yhteyttä täällä ja ilmoita, että sähköpostisi on vanhentunut (sinua voidaan pyytää todistamaan henkilöllisyytesi tietosuojalain velvoittamana).