Mikä on Bumble Web?

Emme yllytä sinua selaamaan profiileja töiden ohessa, mutta Bumble Web tarjoaa sinulle mahdollisuuden rekisteröityä tai kirjautua sisään Bumbleen tietokoneesi selaimella.

Bumble Web toimii lähes samalla tavalla kuin Bumble-sovellus. Avaa bumble.com selaimellasi ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy Facebook-tunnuksellasi, Apple ID:lläsi tai puhelinnumerollasi. Jos sinulla on jo profiili, siirryt automaattisesti aikaisemmin valitsemaasi tilaan. Uudet käyttäjät voivat valita tilansa Bumble Webissä.

Tässä muutamia Bumble Webin käyttövinkkejä:

• Voit käyttää nuolinäppäimiä joko pyyhkäisyihin (vasen ja oikea) tai profiilin tarkkailuun (ylös tai alas).
  • Vaihtoehtoisesti voit klikata oikein merkkiä (vastaa oikealle pyyhkäisyä) tai ruksia (vastaa vasemmalle pyyhkäisyä).
  • Voit lähettää SuperSwipen  oikein merkin ja ruksin  välissä olevaa keltaista sydäntä klikkaamalla.
  • Kun saat yhteyden, Boom-näyttö ilmoittaa siitä samoin kuin sovelluksessa. Jos sinulla on oikeus aloitussiirtoon, voit lähettää viestin tämän näytön tai yhteyksiesi kautta.
  • Voit soittaa videopuhelun keskustelut-sivun oikeassa yläkulmassa olevaa harmaata videokamerakuvaketta klikkaamalla.
  • Jos sinulla on Bumble Premium, voit nähdä oikotiellä olevat samoin kuin sovelluksessa eli näytön vasemmalla olevia ihmisiä (ympyröity vihreällä) klikkaamalla.
  • Voit valita joko Date-, BFF- tai Bizz-tilan profiiliasetuksissa.
  • Katsoaksesi, miltä profiilisi näyttää muille, valitse “muokkaa profiilia” ja klikkaa esikatselupainiketta kuvien alla.
  • Jos haluat ilmoittaa väärinkäytöstä profiileja selatessasi, valitse “Estä & ilmoita“ kyseisen henkilön profiilin vasemmassa alareunassa.