Mikä on Incognito-tila?

Incognito-tila on osa Bumble Premium  -tilausta. Incognito-tila antaa sinulle mahdollisuuden hallita näkyvyyttäsi sovelluksessa. Tilan ollessa valittuna, profiilisi on aluksi piilotettuna ja profiileja selatessasi, tulet näkymään vain niille, joiden kohdalla pyyhkäiset oikealle.

Huom: Incognito-tila ei ole tällä hetkellä käytettävissä Android-sovelluksella, mutta toivottavasti se palaa piakkoin!