Mikä on Valokeila?

[Huom. Tällä hetkellä beta-testaamme Coinsien poistamista joillakin alueilla. Lue koko artikkeli selvittääksesi, oletko yhdessä testimaistamme.*]

Valokeila on uusi erikoisominaisuutemme, jolla voit siirtää profiilisi pakan päällimmäiseksi näkyäksesi useammalle ihmiselle välittömästi.

Kun käytät kaksi Bumble Coinsia valokeilaan, profiilisi näytetään ensimmäisenä puolen tunnin ajan.

Ohjeet Uudessa-Seelannissa, Australiassa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Irlannissa, Saksassa, Kanadassa ja Amerikan Yhdysvalloissa  oleville iOS -alustan käyttäjille:

1. Voit ostaa valokeilan omalla profiilisivullasi Bumblessa.
  2. Kun olet ostanut valokeilan, voit aktivoida sen, jolloin profiilisi näytetään ensimmäisenä muille puolen tunnin ajan ja näkyvyytesi kasvaa välittömästi.

Jos sinulla on Bumble Boost tai Bumble Premium, saat yhden näyttökerran valokeilassa ja viisi SuperSwipeä  viikkoa kohden osana tilaustasi.