MInulla on uusi puhelinnumero enkä voi enää kirjautua sisään?

Jos puhelinnumerosi on vaihtunut, on tärkeää päivittää vanhentuneet tiedot myös sovelluksessa mahdollisimman nopeasti, jotta vanhentuneet tiedot eivät altista sinua turvallisuusriskeille. Puhelinpalvelut voivat kierrättää käyttämättömiä numeroita, joten vanhentuneen numerosi uusi omistaja voi saada pääsyn tietoihisi.

Jos olet lisännyt vaihtoehtoisen kirjautumistavan  tilillesi (esim. Facebook tai Apple ID), voit yhä kirjautua sisään, vaikka numerosi olisikin vaihtunut. Valitse vaihtoehtoinen kirjautumistapa ja kun olet kirjautuneena, voit päivittää puhelinnumerosi seuraavasti:

1. Avaa asetukset (harmaa rataskuvake oikeassa yläkulmassa)

2. Valitse "Tietoturva"

3. Valitse “Kirjautumistapoja”

4. Vaihda puhelinnumero uuteen numeroosi.

Jos sinulla ei ole vaihtoehtoisia kirjautumistapoja tallennettuna, ei kannata huolestua – @BumbleSupport on valmiina auttamaan sinua Twitterissä tai Facebookissa.