MInulla on uusi puhelinnumero enkä voi enää kirjautua sisään?

Jos puhelinnumerosi on vaihtunut, on tärkeää päivittää vanhentuneet tiedot myös sovelluksessa mahdollisimman nopeasti, jotta vanhentuneet tiedot eivät altista sinua turvallisuusriskeille. Puhelinpalvelut voivat kierrättää käyttämättömiä numeroita, joten pahimmassa tapauksessa vanhentuneen numerosi uusi omistaja voi saada pääsyn tietoihisi.

Jos olet lisännyt vaihtoehtoisen kirjautumistavan  tilillesi (esim. Facebook tai Apple ID), voit yhä kirjautua sisään, vaikka numerosi olisikin vaihtunut. Kun olet kirjautuneena, voit vaihtaa puhelinnumerosi seuraavasti:

1. Avaa asetukset (harmaa rataskuvake oikeassa yläkulmassa)

2. Valitse "Tietoturva"

3. Valitse “Kirjautumistapoja”

4. Vaihda puhelinnumero uuteen numeroosi.

Jos sinulla ei ole vaihtoehtoisia kirjautumistapoja tallennettuna, ei kannata huolestua, @BumbleSupport on valmiina auttamaan sinua Twitterissä tai Facebookissa. Kun olemme auttaneet sinua kirjautumaan takaisin tilillesi, voit päivittää puhelinnumerosi yllä olevien ohjeiden avulla. Ainoana erona on se, ettet voi vaihtaa puhelinnumeroasi, ennen kuin olet lisännyt yhden vaihtoehtoisen kirjautumistavan (joko Facebook tai Apple ID). Tämän jälkeen voit päättää, haluatko käyttää vaihtoehtoista kirjautumistapaa jatkossa vai poistaa sen.