Miten ilmoitan feikkikäyttäjän?

Bumblen tiimi pyrkii jatkuvasti poistamaan kaikki valeprofiilit Pesästä ilman poikkeuksia. Jos näet jotain epäilyttävää, ilmoita siitä meille välittömästi!>

Jos joku profiili tuntuu sinusta feikiltä, voit ilmoittaa asiasta seuraavasti:

1. Selaa hänen profiilinsa alaosaan ja valitse "Piilota ja ilmoita"
  2. Valitse ilmoituksen syyksi "Varastettu kuva" ja halutessasi tarkempi selvitys moderaattorille
  3. Lisää tietoa tapahtuneesta
  4. Valitse "Tee ilmoitus"

Jos olet jo keskustellut ilmoitettavan käyttäjän kanssa, ilmoituskäytäntö poikkeaa edellisestä:

1. Napsauta keskusteluikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta
  2. Valitse "Estä ja ilmoita"
  3. Valitse ilmoituksen syyksi "Varastettu kuva" ja halutessasi tarkempi selvitys moderaattorille
  4. Lisää tietoa tapahtuneesta
  5. Valitse "Tee ilmoitus"

Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja tehdä ilmoituksen sitä kautta. Edellytämme seuraavat tiedot:

• Ilmoitettavan käyttäjän profiilissa esiintyvä nimi, ikä, kuvaus ja kuvat (kuvakaappaukset ovat erittäin hyödyllisiä!)
  • Profiilissa näkyvä sijainti (kaupunki, kunta, maa)

Muuta hyödyllistä tietoa, mikä voi auttaa asian selvittämisessä, esim. käyttäjän lähettämät viestit tai kuvat. Mitä enemmän tietoa meillä on, sitä nopeammin voimme poistaa valheelliset profiilit Pesästä.