Miten linkitän Spotifyn profiiliini?

Voit linkittää suosikkiartistisi Spotifyssa Bumble-profiiliisi seuraavasti:

1. Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa harmaata profiilikuvaketta
  2. Napsauta näytön keskellä olevaa "Täydennä profiilia" -painiketta muokataksesi profiiliasi
  3. Selaa kohtaan Yhdistetyt palvelut
  4. Napauta vihreää palkkia, jossa lukee "Yhdistä Spotifysi"
  5. Sinua pyydetään antamaan kirjautumistunnuksesi Spotifyhin. Valitse "Kirjaudu"
  6. Jos olet jo kirjautuneena, sinua pyydetään hyväksymään käyttöehdot.

Jos et halua kaikkia suosikkiartistejasi nähtäville (jolloin sinun on vaikeampi tietää, kenellä on samoja suosikkeja), valitse "Piilota artisti" hänen kuvansa alla.