Voinko ostaa palveluja Bumblen verkkosivuilla?

Kyllä! Voit ostaa palveluja tietokoneella tai läppärillä kortti- tai PayPal-maksulla.

Bumble Boostin tai Bumble Premiumin tilaaminen verkkosivuilla onnistuu seuraavasti:

1. Napauta nimeäsi näytön vasemmassa yläkulmassa
  2. Valitse "Hanki Bumble Boost" tai "Hanki Bumble Premium"

Spotlight ostetaan verkkosivuilla seuraavasti:

1. Napauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa nimeäsi
  2. Valitse "Astu valokeilaan"

SuperSwipe ostetaan verkkosivuilla seuraavasti:

1. Ryhdy selaamaan profiileja

2. Napauta sen henkilön profiilin alla olevaa tähti-kuvaketta, jolle haluat antaa SuperSwipen

Jos Bumble Boost- tai Bumble Premium on tilattu verkkosivuston kautta, tilauksen peruuttaminen onnistuu vain verkkosivun kautta (kuten yllä).