Voiko kadotettua yhteyttä palauttaa?

Vanhentuneet yhteydet tulevat esille uudelleen, jolloin sinulla on toinen mahdollisuus yhteyteen!

Voit myös palauttaa vanhentuneet yhteydet välittömästi Bumble Boostilla.

Vanhentuneet yhteydet on ympyröity harmaalla. Luodaksesi yhteyden uudelleen, napsauta palautettavaa yhteyttä ja valitse Palauta!

Huomioi, että sinulle näytetään vain ne vanhentuneet yhteydet, joille et ehtinyt lähettää ensimmäistä viestiä ajoissa. Jos yhteyden vanhenemisen syynä oli se, että yhteytesi ei lähettänyt sinulle viestiä annetussa ajassa, vain hän voi palauttaa yhteyden.