Kan jeg utføre et kjøp på Bumble Web?

Ja! Du kan utføre et kjøp med både kort og PayPal når du bruker Bumble Web.

For å kjøpe Bumble Boost eller Bumble Premium via Bumble web:

1. Klikk på navnet ditt øverst til venstre på skjermen
  2. Velg "Oppgrader til Bumble Boost eller Oppgrader til Bumble Premium"

For å kjøpe Spotlight på Bumble Web:

1. Klikk på navnet ditt øverst til venstre på skjermen
  2. Velg "Aktiver Spotlight"

For å kjøpe SuperSwipes på Bumble Web:

1. Gå til sveipeskjermen

2. Klikk på stjernen nederst på den andres profil

Om du velger å kjøpe Bumble Boost eller Bumble Premium på din datamaskin må du også avslutte abonnementet på samme måte. Du kan avslutte det ved å følge instruksene for kjøp på nett ovenfor.