Har brukerstøtteavdelingen hos Bumble et telefonnummer?

Bumble har ikke et telefonnummer for brukerstøtte, men vi er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg! Vi mottar store mengder tekniske spørsmål og forespørsler, og av den grunn er det som oftest enklest å forklare ting skriftlig.

Du kan kontakte Bumble sin brukerstøtteavdeling på nett 24/7 på følgende måter:

1. Direkte via appen ved å besøke "Kontakt og ofte stilte spørsmål"-knappen.
  2. Sende en e-post til vår supportavdeling her.
  3. Gjennom vår Facebook support-side eller Twitter support-side.

Vennligst merk at vi ikke kjører support på Instagram eller andre sosiale medier enn de overnevnte

Vi er oppmerksom på at det finnes falske telefonnumre som utgir seg for å være til Bumble sitt brukerstøtteavdelig - disse er på ingen måte assosiert med Bumble.