Hvordan endrer jeg plasseringen på Bumble Web?

Plasseringen din skal hentes automatisk fra din nettleser. Om plasseringen derfor ikke stemmer, vennligst forsikre deg om at du har gitt nettsiden tillatelse til å bruke din plassering.

For å manuelt endre din plassering, vennligst følg disse stegene:

1. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre på skjermen
  2. Velg "Innstillinger"
  3. Bla ned til du finner "Plassering"
  4. Ved siden av navnet på byen finner du et lite oppdateringsikon
  5. Trykk på ikonet og din plassering vil bli oppdatert basert på plasseringen din nettleser siden har plukket opp

Vennligst merk at om du også bruker Bumble-appen vil plasseringen automatisk registreres basert på sist plassering du hadde når du benyttet appen. Denne oppdateres hver gang du åpner appen.