Hva er Bumble BFF?

Bumble er den første appen som gir deg tilgang på dating, å finne nye venner, og karrierebygging i en og samme tjeneste. Bumble BFF (Bumble For Friends) er modusen du velger om du ønsker å forme vennskap - om det så skulle være en venn for livet, en treningspartner, eller en romkamerat finnes det nok noen for deg på Bumble!

For å få tilgang på Bumble BFF, bare følg disse stegene:

Ny bruker

1. På ‘Velg modus for å komme i gang’-skjermen, velg BFF
  2. Lag din BFF-profil

Eksisterende brukere

Mobilapp:

1. Trykk på det grå personikonet nederst til venstre
  2. Trykk på tannhjulsikonet for å gå til innstillinger
  3. Fra din innstillinger, velg 'Velg modus' og deretter BFF for å opprette en BFF-profil
  4. For å bytte hvilken modus du er i, bare følg disse stegene på nytt

Bumble Web:

1. Trykk på profilbilder øverst til venstre på skjermen
  2. Velg ‘Innstillinger’
  3. Velg ‘Velg modus’ for å aktivere BFF

Reminder: Vær oppmerksom på at du ikke trenger å skru av date-modus og at du ikke gjør dette ved et uhell. Som advarselen som dukker opp forklarer vil dette fjerne alle matcher fra Date om du bekrefter valget og går videre.