Hva er match-køen?

[Vennligst merk: Vi beta-tester for tiden nye versjoner i noen regioner. Sørg for å lese denne artikkelen i sin helhet for å se om du befinner deg i et av test-markedene.*]

Helt siden vi var barn som plukket blader av blomster mens vi sa "elsker, elsker ikke" har dating vært et sjansespill. Og selv om mystikken som kommer med dette kan være gøy i seg selv er det noen ganger bedre å bare vite akkurat hva som er hva. Dette er årsaken til at vi lagde match-køen. Denne vil fylles med brukere som har sveipet ja på din profil men som du ennå ikke har sveipet på. Vi kaller disse brukere for "beundrere". Ettersom dine beundrere allerede hade sveipet ja på din profil, er det ingen sjansespill i deres tilfeller.

Om du har klassisk Bumble Boost vil du ikke bare kunne se hvem som er i match-køen din og sveipe på dem der. Du vil også kunne legge inn filtre slik at match-køen din passer best mulig med dine søkekriterier. Om du ikke har Boost vil du enda kunne se antallet brukere som er i din match-kø, men du vil ikke kunne se profilene eller sveipe på dem via match-køen.

Du finner din match-kø ved å følge disse stegene:

1. Trykk på det grå snakkeboble-ikonet nederst til høyre på skjermen
  2. Finn den pikselerte firkanten til venstre i match-køen (Merk: noen ganger vil denne være tom og derfor ikke vises)
  3. Trykk på den pikselerte firkanten for å se dine beundrere eller for å starte et abonnement på Bumble Boost

* Dersom du befinner deg i Australia, New Zealand, USA, Canada, Irland, Frankrike, Tyskland eller Storbritannia og bruker iOS, vil match-køen kun være tilgjengelig som en del av  Bumble Premium.