Hva er Profil-spørsmål og hvordan oppdaterer jeg dem?

Vi ønsker at alle skal få muligheten til å vise sin personlighet på dine Bumble-profiler. Profil-spørsmål er en funksjon som tillater deg å vise hva du er intressert i, hva du ser etter, også videre! Å legge til profil-spørsmål kan virkelig hjelpe når det kommer til å få i gang samtaler. Her er noen eksempler:

Favorittkvaliteten din i en person

To sannheter og en løgn

Perfekte første date...

Du kan for øyeblikket ikke slette et profil-spørsmål, men du kan alltids endre spørsmålene eller oppdatere svaret når du måtte ønske. For å gjøre dette i appen:

1. Gå til Rediger profil og trykk på X ved siden av spørsmålet du ønsker å endre.
  2. Velg Oppdater for å endre et svar og Erstatt for å endre spørsmålet.

For å gjøre dette på Bumble Web:

1. Gå til Rediger profil og velg Mine profilspørsmål. Om du ønsker å endre svaret på et spørsmål du har valgt, trykk hvor som helst under spørsmålet i gult for å endre svaret.

Husk å trykk Lagre når du er ferdig!