Hva er Move Making Impact?

Sammen med Vital Voices, en veldedighetsorganisasjon som jobber for å skape trygge omgivelser hvor kvinner blir hørt, har vi utviklet Moves Making Impact. Denne funksjonenn tillater første trekk på Bumble å påvirke endring av kvinnesynet på et globalt nivå. For alle første trekk som gjøres på Bumble donerer vi til en av tre kvinner som gjør fantastisk arbeid for å videreutvikle samfunnet vårt innen policy, økonomisk utvikling og menneskerettigheter. Du kan lese mer om dette initiativet, kvinnen som er involert og deres hjertesaker her.

Du kan til en hver tid endre hvor donasjonene fra dine første trekk går til ved å følge disse stegene:

1. Trykk på profilikonet øverst til venstre
  2. Trykk på tannhjulsikonet nederst til vestre
  3. Bla ned og velg 'Moves Making Impact Settings'
  4. Velg hjertesaken du ønsker å støtte (eller trykk 'Les mer' for videre informasjon om en hjertesak)