Hvordan avslutter jeg Bumble Boost-abonnementet mitt via iTunes?

Hvis du ønsker å kansellere Bumble Boost-abonnementet ditt, følger du disse stegene:

1. Gå til telefonens innstillinger.

2. Klikk på navnet ditt øverst på skjermen.

3. Klikk på "Medier og kjøp".

4. Klikk på "Se konto". Det kan være at du må logge inn eller bruke Touch ID.

5. Klikk på "Abonnementer"

6. Klikk på abonnementet du vil administrere (Bumble). Merk: hvis du ikke ser et Bumble-abonnement og fortsatt blir trukket, må du dobbeltsjekke at du er logget inn med riktig Apple ID.

7. Bruk alternativene til å administrere abonnementet ditt.

8. Klikk på "Avbryt abonnement". Merk: Når du avslutter det, vil abonnementet ditt slutte å være aktivt på slutten av den nåværende betalingsperioden.