Hvordan avslutter jeg Bumble Booster-abonnementet mitt via iTunes?

Hvis du ønsker å kansellere Bumble Booster-abonnementet ditt, bare følg disse stegene!

1. Gå til Innstillinger på din iPhone eller iPad og velg iTunes Store og App Store.
  2. Trykk på din Apple ID øverst på skjermen.
  3. Trykk på 'Se Apple ID'. Du må muligens logge inn eller bruke Touch ID.
  4. Trykk på 'Abonnementer'
  5. Trykk på abonnementet du ønsker å endre. (Hvis du ikke ser et abonnement men blir fortsatt belastet, sjekk at du er logget inn hos riktig Apple ID.)
  6. Bruk alternativene til å endre abonnementet ditt. Du kan velge et annet abonnement eller trykke på 'Avbryt abonnement' for å kansellere abonnementet. Hvis du kansellerer abonnementet ditt vil det avslutte ved slutten av den gjeldene faktureringssyklusen.