Hvordan fungerer Bumble Web?

Bumble Web sin funksjonalitet er mye den samme som Bumble-appen

Besøk bumble.com for å logge inn eller opprette en konto med din Facebook-profil, Apple ID eller ditt mobilnummer. Om du allerede har en bruker vil du logges inn med samme bruker du har allerede opprettet i appen. Nye brukere kan opprette en profil for hvilken som helst modus med Bumble Web.

Her er et par tips når du bruker Bumble Web:

• Du kan bruke høyre- og venstretastene for å svipe og opp- og nedtastene for å bla i en profil.
  • Du kan også trykke på hakeikonet for å sveipe 'ja' på en profil og 'x'-ikonet for å sveipe nei.
  • Om du har Coins vil en hjerteknapp dukke opp slik at du kan SuperSwipe.
  • Om du matcher med noen vil 'Boom'-meldingen vises, akkurat som i appen. Om du har muligheten til å ta første steget vil du kunne sende dem en melding rett derfra eller ved å trykke deg inn på match-køen din.
  • Du kan videochatte med matcher ved å trykke på det grå videokamera-ikonet øverst til høyre i en samtale.
  • Om du har Bumble Boost vil du kunne se profilene i match-køen din ved å trykke på brukerene med grønn-sirkel i køen, akkurat som i appen. Du kan også aktivere tilbakespolingsfunksjonen ved å trykke på tilbakeknappen som dukker opp til venstre på sveipemenyen om du sveiper til venstre ved et uhell.
  • For å endre modus fra Date, BFF, eller Bizz er det bare til å trykke på Bumble-logoen øverst på skjermen. Med dette åpner du en meny hvor du kan velge mellom alle tre moduser.