Hvordan gjør jeg slik at matcher varer lengre?

Vi har utviklet en en funksjon for alle som trenger litt mer tid for å få i gang en samtale enn det vi vanligvis tillater. Når du bruker muligheten for å legge til ekstra matchtid vil du ha 24 nye timer til å få i gang samtalen når du bruker Date- og BFF-modusene. Alle brukere får en gratis mulighet hver dag til å utvide matchtiden og med Bumble Boost kan du bruke denne funksjonen uendelig.

Kvinner som matcher med personer av motsatt kjønn vil kunne aktivere utvidelse av en match før første melding blir sendt, mens menn som matcher med motsatt kjønn vil kunne gjøre dette så fremt kvinnen ikke allerede har tatt første steg ved å sende en melding.

For å utvide en match, vennligst følg disse stegene:

1. Trykk på matchen du ønsker å utvide
  2. Trykk på "Utvid" for å legge til 24 ekstra timer (det er mulig knappen har noe annet navn om du benytter din daglige gratisutvidelse)