Hvorfor er ikke kjøpet mitt eller abonnementet mitt blitt aktivert?

Hvis du kjøpteSpotlight, SuperSwipes, eller abonnementet Bumble Boost eller Bumble Premium, og det ikke er blitt aktivert, kan det være flere grunner til det:

1. Kjøpet ditt er ikke ferdigbehandlet. Du kan sjekke dette i din kjøpshistorikk i Google Play eller iTunes.
  2. Det oppsto en feil under transaksjonen. Dette kan det være flere grunner til (f.eks. ikke tilstrekkelige midler på konto, en teknisk feil, en restriksjon hos banken din, osv). Du kan sjekke i kjøpshistorikken om kjøpet er gjennomført.
  3. Kjøpet gikk ikke gjennom på vår side.

Hvis du er blitt belastet og ikke mottatt tjenesten, anbefaler vi at du kontakter supportteamet og legger ved et skjermbilde av kvitteringen din. Om kjøpet var gjennom Google Play eller iTunes, vil kvitteringen ligge i innboksen koblet til disse kontoene. Vi kan ikke akseptere skjermbilder fra nettbanken din.