Hvorfor kan jeg ikke starte en samtale med noen jeg har sveipet til høyre på?

Etter at to brukere som har kommet over hverandre i appen har sveipet til høyre vil det bli en match. Så snart det er en match vil du få varsling om dette på skjermen din. Du kan så velge å starte en samtale med den umiddelbart eller fortsette å sveipe inntil videre.

Etter at en match har skjedd er det brukeren sitt kjønn som avgjør hva som skjer videre.

På Bumble er det kvinnene som tar initiativet. Om hun ikke tar kontakt innen 24 timer vil matchen utløpe.

Menn kan ikke starte samtaler med kvinner, men de kan vise ekstra interesse ved å utvide match-tiden med 24 timer.

Bumble ble laget for å bryte det trdisjonelle normene rundt dating, så reglene over gjelder ikke for de som søker partnere av samme kjønn eller BFFs. I disse tilfelle har begge parter 24 timer på å starte samtalen.