Jeg har fått nytt mobilnummer og kan ikke logge inn mer?

Det er viktig å oppdatere nummeret ditt i appen så fort som mulig dersom du har endret nummer. Dette er viktig for å opprettholde personvernet ditt. Telefirmaer bruker ofte numre på nytt, og hvis ditt gamle nummer gis til noen nye, kan du risikere at de får tilgang til din data.

Hvis du har lagt til en sekundærinnloggings metode (for eksempel Facebook eller Apple ID), vil du kunne logge inn likevel uansett om nummeret ditt er nytt. Velg din sekundære innloggingsmetode når du logger inn og du vil dermed få tilgang til kontoen din. Følg disse trinnene når du er innlogget for å endre mobilnummer:

1. Gå til Innstillinger (det grå tannhjulet øverst til høyre)

2. Gå ned og klikk på "Sikkerhet og personvern"

3. Klikk på “Innloggingsmetoder”

4. Velg alternativet hvor du kan redigere telefonnummeret ditt.

Ingen grunn til bekymring hvis du ikke har en sekundær innlogging! Kontakt supportteamet på @BumbleSupport på Twitter eller Facebook slik at teamet vårt kan hjelpe deg med dette.