Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Hvordan logger jeg ut av Bumble?

Følg disse trinnene for å logge ut av Bumble.

På Bumble-appen:

  • Klikk på den grå silhuetten nederst til venstre på skjermen
  • Klikk på tannhjulet øverst til høyre på skjermen
  • Bla ned og klikk på “Logg ut”

På Bumble Web i nettleseren:

  • Klikk på profilbildet øverst til venstre på skjermen
  • I menyen, klikk på “Logg ut”

Merk: Når du logger ut vil du få se alternativet for å legge til nye innloggingsmetoder som Facebook, mobilnummer eller Apple ID. Dette innebærer at du kan bruke en av disse innloggingsmetodene neste gang du vil logge inn på kontoen din.