Hoe kan ik mijn locatie op Bumble Web wijzigen?

Je locatie zou automatisch moeten worden bepaald door je internetbrowser. Als je locatie onjuist is, moet je ervoor zorgen dat je de browser toestemming geeft om toegang te krijgen tot je locatie

Volg deze stappen om je locatie handmatig bij te werken:

1. Klik op je profielafbeelding in de linkerbovenhoek van het scherm
  2. Klik op "Instellingen".
  3. Blader tot je "Locatie" ziet.
  4. Naast de stad zal een vernieuwing pictogram te zien zijn
  5. Klik op het pictogram en je locatie wordt bijgewerkt naar de nieuwste stad die door de browser is gepingd.

Houd er rekening mee dat als je Bumble ook via de app gebruikt, je profiel standaard wordt ingesteld op je telefoonlocatie; dit wordt elke keer bijgewerkt wanneer je de app start.