Hoe annuleer ik mijn Bumble Boost-abonnement in iTunes?

Als je je Bumble Boost-abonnement wilt annuleren, volg je deze stappen:

1. Ga naar de instellingen op je iPhone of iPad en selecteer iTunes Store en App Store.
  2. Tik bovenaan je Apple ID aan.
  3. Tik Bekijk Apple ID. Je zult mogelijk in moeten loggen of Touch ID moeten gebruiken.
  4. Tik op Abonnementen.
  5. Tik op het abonnement dat je wilt beheren. (Als je het abonnement niet ziet, maar toch aangerekend bent, zorg er dan voor dat je met het juiste Apple ID ingelogd bent.)
  6. Gebruik de opties om je abonnement te beheren. Je kunt een ander abonnement kiezen of op "Abonnement opzeggen" klikken om je abonnement te annuleren. Als je annuleert, stopt je abonnement aan het einde van de huidige betaalperiode.