Hoe annuleer ik mijn Bumble Boost-abonnement in iTunes?

Als je je Bumble Boost-abonnement wilt annuleren, volg dan deze stappen:

1. Ga naar de instellingen op je telefoon.

2. Tik bovenaan het scherm op je naam.

3. Tik op Media en aankopen.

4. Tik op Account bekijken. Je moet mogelijk inloggen of Touch ID gebruiken.

5. Tik op Abonnementen.

6. Tik op het abonnement wat je wilt beheren (Bumble). Let op: als je geen Bumble-abonnement ziet, maar dit wel bij je in rekening wordt gebracht, zorg dan dat je met de juiste Apple ID bent ingelogd.

7. Gebruik de opties om je abonnement te beheren.

8. Tik op Abonnement opzeggen. Let op: als je annuleert, stopt je abonnement aan het einde van de huidige betaalperiode.