Hoe kan ik mijn geslacht veranderen?

Volg deze stappen om je geslacht te veranderen met de mobiele app:

1. Tik op het grijze potlood om je profiel te bewerken
  2. Scrol omlaag naar "Mijn basisinformatie" en tik op je huidige geslacht
  3. Selecteer je geslacht uit onze opties
  4. Als je een niet-binaire optie hebt gekozen, wordt je gevraagd een selectie te maken in de sectie 'Ik wil graag worden getoond aan...' (je kunt dit zo vaak wijzigen als je maar wilt)

Volg deze stappen om je geslacht op Bumble Web te wijzigen:

1. Klik op je profielafbeelding in de linkerbovenhoek
  2. Blader omlaag en klik op "Mijn basisinformatie"
  3. Blader omlaag naar "Geslacht" en klik op "Meer opties..."
  4. Als je een niet-binaire optie kiest, wordt je gevraagd een selectie te maken in de sectie" Ik wil graag worden getoond aan..."(je kunt dit zo vaak wijzigen als je maar wilt)

Let op: als je je geslacht wijzigt van man naar vrouw of van vrouw naar man, kun je je geslacht slechts twee keer wijzigen in de app. Als je geslacht niet man of vrouw is, geldt deze beperking niet voor jou.

Ons ondersteuningsteam kan deze wijziging hier altijd zonder vragen voor je aanpassen.