Hoe kan ik mijn geslacht veranderen?

Volg deze stappen om je geslacht te wijzigen met de mobiele app:

1. Tik op het grijze potlood om je profiel te bewerken
  2. Blader omlaag naar "Mijn basisinformatie" en tik op je huidige geslacht
  3. Selecteer je geslacht uit onze opties
  4. Als je een niet-binaire optie hebt gekozen, wordt je gevraagd een selectie te maken in de sectie 'Ik wil graag worden getoond aan...' (je kunt dit zo vaak wijzigen als je maar wilt)

Volg deze stappen om je geslacht op Bumble Web te wijzigen:

1. Klik op je profielafbeelding in de linkerbovenhoek
  2. Blader omlaag en klik op "Mijn basisinformatie"
  3. Blader omlaag naar "Geslacht" en klik op "Meer opties..."
  4. Als je een niet-binaire optie kiest, wordt je gevraagd een selectie te maken in de sectie" Ik wil graag worden getoond aan..."(je kunt dit zo vaak wijzigen als je maar wilt)

Houd er rekening mee dat hoewel jij zelf alleen 1 keer je geslacht hier kunt veranderen, wij het absoluut begrijpen dat iemands geslacht vaker kan veranderen. Ons ondersteuningsteam is daarom altijd bereid om deze verandering zonder vragen voor je aan te passen via support@team.bumble.com.