Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?

Heb je eenwaardevolle connectie gemaakt en ben je niet langer bezig met de datingscene?

Het vinden van een geweldige romantische connectie betekent niet dat je een stap terug moet doen in je sociale en zakelijke groei! Je kunt alleen je date-profiel verwijderen, terwijl je nog wel toegang hebt op Bizz en BFF. Dit is hoe je het doet!

Een digitale detox nodig?

Je kunt een pauze nemen zonder je volledige account te verliezen. Bekijk Snooze.

Echt opzeggen?

Ga als volgt te werk om je account te verwijderen:

  1. Open het "Instellingen" -menu van de app.
  2. Scroll naar beneden en klik op de knop "Account verwijderen"
  3. Je zult worden gevraagd om de reden van je vertrek en het woord "Verwijderen" te typen om het proces af te ronden.

*BELANGRIJKE OPMERKING: net als bij andere apps, met het verwijderen van de Bumble app van je telefoon zal je profiel niet volledig zijn verwijderd. Je moet de bovenstaande stappen volgen om je profiel te verwijderen. Als je de app al van je telefoon hebt verwijderd en je je account volledig wilt verwijderen, neem dan contact op met ons Support Team -- we helpen je hier graag mee!

Houd er rekening mee dat als je geabonneerd bent op een betaald lidmaatschap, je de nodige stappen moet nemen in de App Store of Google Play Store om ervoor te zorgen dat je geen abonnementskosten voor de automatische verlenging betaalt.

We zullen je missen in de Hive! Je bent altijd weer welkom.