Ik heb een nieuw telefoonnummer en kan niet meer inloggen

Als je telefoonnummer is veranderd, is het belangrijk om zo snel mogelijk dit bij te werken in de app. Zo kunnen we zorgen dat je gegevens privé blijven. Telefoonmaatschappijen gebruiken ongebruikte telefoonnummers vaak opnieuw. Als je oude nummer dus wordt toegewezen aan iemand anders, hebben zij mogelijk toegang tot je gegevens.

Als je een tweede inlogmethode aan je account hebt toegevoegd (bijvoorbeeld via Facebook of Apple ID), kun je nog steeds inloggen als je telefoonnummer is veranderd. Selecteer de tweede inlogmethode bij het inloggen en je hebt toegang tot je account. Als je bent ingelogd, volg dan de volgende stappen om je telefoonnummer bij te werken:

1. Ga naar Instellingen (het grijze tandwielpictogram rechts bovenin).

2. Scrol omlaag en tik op 'Veiligheid en privacy'.

3. Tik op 'Inlogmethoden'.

4. Kies de optie om het geregistreerde telefoonnummer aan te passen naar je nieuwe nummer.

Als je geen tweede inlogmethode hebt toegevoegd, maak je dan geen zorgen! Ons Supportteam kan je helpen bij de toegang tot je account. Je kunt contact opnemen met ons via @BumbleSupport op Twitter of Facebook. Nadat ons team je heeft geholpen bij het opnieuw inloggen, kun je op Bumble je telefoonnummer bijwerken volgens de stappen hierboven. Het enige verschil is dat je een tweede inlogmethode toe dient te voegen (Facebook of Apple ID) voordat je je telefoonnummer kunt wijzigen. Je kunt dit tijdelijk doen, om de wijziging te maken, of je kunt beide inlogmethoden behouden om volgende keer mee in te loggen.