Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Kan ik teruggaan als ik de verkeerde kant op heb geveegd?

Als je per ongeluk naar links hebt geveegd, kun je op de pijl in de linkerbovenhoek van je scherm tikken. 

Om terug te gaan in Bumble Web, tik je op de twee pijlen naast het 'X'-pictogram.

Backtrack is een onderdeel van Bumble Boost. Als je nog geen abonnement hebt, krijg je de opties om je te abonneren wanneer je op de backtrack-knop tikt.