Wat is Bumble BFF?

Bumble is de eerste app die daten, vrienden vinden en netwerken combineert in één sociaal netwerk. Bumble BFF (Bumble For Friends) is de plek waar je je vriendenkring uit kunt breiden met platonische contacten in je omgeving. Of je op zoek bent naar een nieuwe vriend voor het leven, een yogamaatje of zelfs een huisgenoot, er is iemand op Bumble die hetzelfde zoekt als jij!

Volg de volgende stappen om mensen te vinden op Bumble BFF:

Nieuwe gebruikers

1. Selecteer in het scherm 'Kies een modus om aan de slag te gaan' de optie 'BFF'
  2. Stel je BFF-profiel in

Bestaande gebruikers

Mobiele app:

1. Tik op het grijze silhouet in de linkerbenedenhoek
  2. Tik op het tandwielpictogram in de linkerbovenhoek om naar je instellingen te gaan
  3. Tik in je instellingen op ‘Kies een modus’ en selecteer BFF in het optiemenu om je BFF-profiel te maken
  4. Herhaal deze stappen als je van modus wilt wisselen

Bumble Web:

1. Klik op je profielfoto in de linkerbovenhoek van het scherm
  2. Klik op ‘Instellingen’
  3. Klik op ‘Modus kiezen’ om BFF te selecteren

Herinnering: Pas op dat je de date-modus niet per ongeluk uitschakelt door op de schakelaar onder de knop ‘Modus kiezen’ te tikken. Je krijgt dan een waarschuwing die uitlegt dat je al je huidige contacten verliest, zodra je dit bevestigt.