Wat is Travel Mode en hoe werkt het?

[* Let op: Als je iOS gebruikt, is Travel Mode nu alleen beschikbaar als onderdeel van een Bumble Premium-abonnement en heb je direct na je upgrade toegang tot de functie.  Als je in de VS, Canada, Frankrijk of Duitsland bevindt en Android gebruikt, kun je Travel Mode nog steeds kopen met Coins.*]

Ga je over een paar dagen naar een conferentie en wil je nu vast beginnen met netwerken? Verhuis je naar een nieuwe stad en zoek je een nieuwe BFF die jou de beste plekken kan laten zien? Heb je een droomvakantie geboekt en zoek je iemand om het lokale uitgaansleven mee te verkennen? Of je nu een weekendje weg bent of een wereldreis maakt, Travel Mode helpt je nieuwe contacten te leggen waar en wanneer jou dat het beste uitkomt.

Wanneer je Travel Mode activeert, kun je de stad selecteren waarin jouw profiel gedurende zeven dagen verschijnt. Je locatie wordt weergegeven als het centrum van de stad die je hebt gekozen (op dit moment is het niet mogelijk om een exacte locatie te selecteren) en aan een icoontje kunnen andere gebruikers zien dat jij Travel Mode gebruikt.

Zo activeer je Travel Mode:

1. Open Instellingen door te tikken op het grijze tandwiel in de linkerbovenhoek van de app

2. Scrol naar het gedeelte Locatie onderaan en tik op 'Travel to…'

3. Zoek en selecteer de stad waar je wilt verschijnen

4. Als je je in een van de bovengenoemde landen bevindt en Android gebruikt, worden er vijf Bumble Coins afgetrokken van je saldo of (of je wordt doorverwezen naar een pagina waar je ze kunt kopen). Als je al een Bumble Premium-abonnement hebt en iOS gebruikt, is Travel Mode meteen actief na het kiezen van je locatie.

5. Er verschijnt een timer onder je locatie in Instellingen, zodat je weet hoe lang je nog hebt te gaan.