Wat zijn Bumble Coins?

[Let op: Momenteel loopt er in sommige regio's een beta-test met het verwijderen van Coins. Zorg ervoor dat je dit artikel in zijn geheel leest om te zien of je je in een van de testlanden bevindt.*]

Bumble Coins is onze in-app-valuta waarmee onze leden functies als SuperSwipe en Spotlight kunnen kopen.

Met Spotlight wordt je profiel bovenop de stapel gelegd, waardoor meteen meer mensen jouw profiel zullen zien. Met SuperSwipe laat je iemand weten dat je hem/haar heel leuk vindt. Met Travel Mode kunnen onze leden op andere locaties profielen bekijken zonder daar werkelijk te zijn.

* Als je iOS gebruikt, kun je geen Bumble Coins meer gebruiken, maar Spotlight of SuperSwipe direct kopen. Ook kun je je aanmelden voor onze vernieuwde Bumble Boost of Bumble Premium, waarin deze functies zijn inbegrepen. Als je Android gebruikt en je in Australië, Nieuw-Zeeland of in het VK bevindt, geldt hetzelfde. Alle overige gebruikers kunnen Bumble Coins blijven gebruiken. Toegang tot Travel Mode varieert per locatie.