Wat zijn filters en geavanceerde filters?

Filters is een functie op Bumble waarmee je op gebruikers kunt filteren die in je Swipe Deck worden weergegeven.

De filters voor gebruikers waar je mee wilt matchen (beschikbaar in Dating en Bizz), bestaan uit de leeftijd en (in veel regio's) de afstand wanneer je je account maakt en kunnen op elk gewenst moment worden gewijzigd. Nadat je die initiële voorkeuren hebt aangegeven, kun je aanvullende geavanceerde filters opgeven.

Iedereen kan maximaal twee geavanceerde filters instellen, terwijl Bumble Boost abonnees uit een onbeperkt aantal geavanceerde filters kunnen kiezen. Het is belangrijk op te merken dat je alleen een filter kunt selecteren als je jezelf met die categorie hebt geïdentificeerd (bijvoorbeeld als je zelf niet je persoonlijke voorkeur hebt opgegeven over roken, kun je niet filteren op niet-rokers)

Niet op zoek naar hetzelfde in een vriend als in een date? Maak je geen zorgen! Elk van onze drie modi, Dating, BFF en Bizz, heeft unieke filteropties, dus ongeacht de modus waarin je de verbindingen kunt vinden die je zoekt

Ga als volgt te werk om geavanceerde filters in te stellen:

Op de mobiele app:

1. Ga naar je swipe overzicht en tik op het icoontje rechts boven
  2. Scroll naar beneden naar ‘Filters’ en tap ‘Geavanceerde filters instellen.’
  3. Hier kun je de filters kiezen die je wilt toepassen

On Bumble Web:

1. Klik op je profielfoto in de linkerbovenhoek van het scherm
  2. Klik op Instellingen
  3. Scroll omlaag naar Geavanceerde filters en selecteer

Onthoud: hoe meer filters je toepast, hoe beperkter het aantal gebruikers zal zijn dat je in je Swipe Deck en (voor Boost-abonnees) Beeline ziet. Als je het idee hebt dat het een beetje stil is in de Korf, probeer dan je filters wat aan te passen zodat meer mensen zullen verschijnen in het kennismakingsspel.